4 megjegyzés :

  1. Bizony, ez valós kortünet (vagy kórtünet?), a restanciaérzet - melyből persze az a rész még üdvös is, amely az egészséges előretekintést célozza meg. (Viszont, milyen az életünk: az egyik szó kapcsán, okán nehezen tudja az ember még ezt a kis rövidként is aktuálpolitikai konnotáció, áthallás nélkül olvasni. 8-) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kor- és kórtünet is: az idősebbre manapság nemigen figyelnek oda. És igen, látják az öregebbek is: a soros-hangzavart az újabb politikus-generáció a továbbélése céljából tartja nagyon is hasznosíthatónak... - Köszönöm soros soraidat, kedves Árpád! :-#

      Törlés
  2. Aki már sokat átélt, nem hallgatják meg, a mának élnek, talán,mert nincs is biztató jövő. A Herderi jóslat bekövetkezhet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondhatott-mondhat bárki bármilyen figyelmeztetőt, sajnos, az éppen hatalmon levő magyar elit hajlamos mindent mellőzni. Sokszor csak a maguk hozzáértését-agyafúrtságát mutató fellépéseiket erőltetik, az ellenkezők észrevételeit is lefitymálva. Jó lenne pedig összerakni mindazt, ami megakadályozná a magyarság vészes zsugorodását, jövője fogyatkozását. - Köszönöm véleményed, kedves Sarolta :)

      Törlés