4 megjegyzés :

  1. Életére visszatekintve az ember s a lánya lehet eléggé megkeseredett. És másként lépne, ha újra tehetné. Ámde nem lehet, s így csak az "idétlenkedések" maradnak: tudomásul vesszük az elmúltakat, és éljük a másfajta jelent. (Legkevesebb, hogy a sálat még szépnek találjuk.) - Ilyen véleményt váltott ki belőlem versed, kedves Ildi! (o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Gábor ! Igen, ahogy Saci is írja sokan változtatnánk az életünkön, csak ahogy írtam Sacinak is, az is változna, aminek nem kellene. Ezért aztán folytatunk mindent úgy, ahogy kell, és lehet, a megkezdett úton. :) Próbálva alakítani, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunknak belőle.

      Törlés
  2. Sokan vagyunk úgy, hogy másképpen élnénk életünket, ha újra kezdhetnénk, persze ennyi tudással, tapasztalattal, amit megszereztünk.
    Csak a szépre szabad emlékezni és legfeljebb arra, hogy lehetne rosszabb is,
    engem alányaim ezzel szoktak oktatni. Az időt nem lehet visszaforgatni, de még megállítani sem. Te is tudod ezt.
    Szeretettel Saci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Saci, teljesen egyetértek azzal amit írtál, én is így gondolom. Időnként elmélázunk, mit élhetnénk meg másként, de a vége mégis az, hogy így volt jó, ahogy volt. S bizony olyan dolgok is megváltozhatnának, amit nem szeretnénk. Még jó, hogy ilyen csak a sci-fiben létezik, amit amúgy -mint műfajt- nagyon szeretek. :)

      Törlés