Csörgits Kinga: A Szerencse



A Sors fia, aki állandóan megújul, újrakezdi életét. Igyekszik elfogadni sorsát, megérteni életfeladatát. Élete folyamatos változások között telik. Abban bízik, hogy a könyörület örökkévaló, és sorsának alsóbbrendű aspektusait megpróbálja felsőbbrendű lelki tanulságként hasznosítani. Nehéz sors ez, de a végére tisztán és nemesen kerülhet ki életéből.


A Torony

Az éppen összedőlő torony arra az emberre jellemző, akinek élete mindig rossz irányba indul el, és mikor helyzete tarthatatlanná válik, minden összedől körülötte. Azonban a romokon újabb lehetőségek tárulkoznak fel, és talán egyszer a jó irányba tud elindulni.


A Hold

A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól.


A Főpapnő

A főpapnő útja a legszebb, mivel a szépség és a szeretet oldaláról közelíti meg az egyetemes tudást, mindezt roppant intuitívan. Feladata, hogy segítsen másokat is útjukon, így jutva el a bölcsesség kapujáig.. A főpapnő az, akinek számára megnyílik a titkos tudás kapuja, és betekintést nyerhet a legszentebb misztériumokba.



3 megjegyzés :

  1. Típusokat írsz le, jellemezve, hogyan élik meg sorsukat, milyen utakon jutnak előbbre, vagy válnak vesztesekké. Az állandó megújulást igazán szerencsés tulajdonságnak, képességnek érzem, kedves Kinga.

    VálaszTörlés
  2. Kinga.

    Ez a gondolatsora, a Tarot mindenhatóságát, racionalitását idézi fel bennem.
    gyuri

    VálaszTörlés
  3. Továbbá:
    Bolond - Az az új kezdetek, a felfedezőkedv és az elengedés, a gyermeki lelkületet.
    Üdv: Szabolcs

    VálaszTörlés