Ebben a hónapban lépett a tizennegyedik életévébe az Allegória Portál

https://www.youtube.com/watch?v=9RC6IKfY9Ew 





A fotó Németh Jenőné Saci alkotása, aki tizenöt esztendővel ezelőtt megvásárolt egy dizájnt, s az egész portál költségeit ezek után közösen fizettük. Hatalmas potál volt a www. allegoria. hu néven, amely lassan a politikai viták miatt túlnőtt rajtunk. Miután joomlában volt, semmi sem maradt utána. Ezt a mostani formátumot Szinay Balázs tervezte, majd Kőhalmi Levente vette át a dizájner szerepét, alig tizenhárom éve. 

Rengetegen meghaltak az esztendők során, sokuk a legjobbjaink közé tartozott. A saját Lányom is a kifejezett kérésemre kérész néven részt vett a munkánkban.

Németh Jenőné  Saci kiválása óriási trauma volt, s ma is az. Ha nincsen Riba Ildikó, a portál is megszűnt volna. A videón látható emberek közül mára sajnos, csak én maradtam a portálon...

Sokan, nagyon sokan itt hagytak bennünket, ám, vannak, akik kezdettől itt vannak, s a mai napig publikálnak: Balogh Géza, Hevesi Éva, Molnár József, Kamarás Ágnes, régebben Dávid Józsefné néven, Lőrincz Mária Magdolna,  Puskás Katalin, a múltban Huszár Katalin néven, Riba Ildikó, Vasi Szabó János, s én is. Elnézést kérek azoktól, akik kimaradtak!

Megéltünk néhány antológiát, két netes folyóiratot, egy találkozót, s rengeteg más élményünk is volt, így közösen.

Örömmel mondhatom tehát, a jelenlegi Allegória szerzőit üdvözölve: Boldog Születésnapot Allegória!


Ditta

1 megjegyzés :

  1. Remélem, sokak örömére még sok-sok évig működni fog az oldal, és alkotóink is változatlanul küldik írásaikat megjelenésre.
    Sok sikert kívánok mindannyiuknak ! :)

    VálaszTörlés