Közérdekű (is)





http://moly.hu/konyvek/m-fehervari-judit-szerk-beavatas


Ma kaptam ezt a levelet. Miután a Beavatás antológia volt az Allegória Portál szerzőinek tollából, ezért teszem itt nyilvánossá. Természetesen, beleegyeztem az újbóli kiadásba, remélem, egyetértetek a döntésemmel!





Kedves Ditta!

A Queer Kiadónál korábban megjelent könyveid kapcsán kereslek. Beavatásból 6 példányt, Három évtizednyi szabadesés után c. könyvedből 2 példányt félreteszek a számodra az Underground Kiadó könyvesboltjában. Hétfőtől ott lesznek. Címük: VI. kerület (Csengery utca 72.). Ezt a nyitvatartási idejükben átveheted, erről itt tájékozódhatsz. http://undergroundbolt.hu/

Azért is kerestelek fel, mert a korábban kiadott köteteidhez egy új megjelenési lehetőséget javasolok. Az Underground Kiadó (http://undergroundkiado.hu/) újra kiadná könyvedet, amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel.
Technikai okok miatt könyved újra tördelésre kerülne, de opcionálisan kérhetsz a kiadótól új borítót, új isbn számot is.
A Kiadó, mint új írójával kötne veled szerződést, amiben megállapodtok az eladási árról, a terjesztési feltételekről és minden egyéb részletről.
Amennyiben érdekel ez a lehetőség, kérlek jelezd felém és összekötlek az új Kiadóddal.

Várom válaszod, szép napot,

5 megjegyzés :

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Nekem még kezemben sem volt az első kiadás, így kétszeres öröm ez a hír. Gratulálok, Ditta!

    VálaszTörlés
  3. Nekem még kezemben sem volt az első kiadás, így kétszeres öröm ez a hír. Gratulálok, Ditta!

    VálaszTörlés