Tomor Gábor: De ha...




Változhat minden ember,                              
hirdeted bátran, fennen.                                                               
De ha versed csalóhoz jut?                     
Ha félreértelmezik,                                   
ha meghamisítják azt?                             
Bánhatod, hogy jól akartad!                                                

Kép az internetről



4 megjegyzés :

  1. Kedves Gábor!
    Ha jól látom, megihletett az én szomorú esetem. Nagyon sokat próbálkoztam, hogy visszajussak a fiókomhoz,írásaimat letörölték, a Mikrosoft nem enged, fizetős tagnak tekint, állítja, hogy szerződést kötöttünk, de 3 hónap türelmi idő után most fizetnem kell, és véglegesíteni náluk magam. Leveleimet sem engedte elolvasni.
    Kinyomoztam,ki ez a tolvaj, akit versemmel megajándékozott a Poema oldal. Romániában élő diák, aki más versemet is kisajátította.Szerintem az oldal gazdája cinkosa. Sajnos tehetetlen vagyok, nem tudok a Mikrosofttól szabadulni. Valami csoda folytán, sok könyörgésre sikerült ide bejutnom, de lehet, hogy csak véletlenül egyszer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehéz ügy ez, kedves Sarolta. Nem is tudok jó tippet adni, sok a bizonytalanság. Talán blogokkal (is) foglalkozó ügyvéd-emberrel kellene az egész ügyet megnyugtatóan lezárni... :-?

      Törlés
  2. kedves Gábor!

    köszönöm tanácsodat, de inkább felhagyok az internetezéssel, kilépek a szolgáltatótól is. Nekem nem ér semmit - beteg vagyok, csak játszottam.

    szeretettel búcsúzom, köszönöm eddigi figyelmedet, kedves , tartalmas üzeneteidet

    Kívánok szép, békés ünnepeket
    szeretettel Sarolta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy így döntöttél, kedves Sarolta! Ki fog ezután a soraimra válaszolni, kinek írom magam is a válaszaim?... De hát, megnyugszom ebben, én is kívánok neked kellemes karácsonyi-újévi ünnepeket! :)

      Törlés